Hoveniersbedrijf van der Hulst

Ontwerp

Een tuinontwerp moet bij u en de omgeving passen. Hoveniersbedrijf van der Hulst is in staat om een tuin te ontwerpen die naadloos aansluit bij uw wensen en eisen. Net zo belangrijk is dat een tuin van Hoveniersbedrijf van der Hulst net even anders is dan de grote massa. Door het contactformulier in te vullen, of te bellen kunt u makkelijk een afspraak maken voor een geheel vrijblijvend introductiegesprek. We kunnen dan een degelijke kostenbegroting maken, afgestemd op uw budget.


Beplanting

De beplanting is het levende gedeelte van de tuin. Een combinatie van groene structuren en bloeiende vaste planten brengt rust en kleur in de tuin. Van der Hulst houdt rekening met de omstandigheden in uw tuin. Het combineren van bladhoudende en bloeiende planten vereist immers vakmanschap. Goede kwaliteit en gezonde planten zijn als vanzelfsprekend voor van der Hulst.


Bestrating

De keuze hiervan is heel persoonlijk en belangrijk, maar ook bepalend voor de sfeer in uw tuin. Grote tegels, klinkers, plavuizen en grind zijn enkele van de vele voorbeelden. Het combineren van grote tegels en grind geeft een moderne uitstraling, terwijl een combinatie van grote tegels met gebakken klinkers weer iets klassieks oproept. Verschillende leg patronen zorgen voor een verrassend effect. Van der Hulst bespreekt vooraf de voor en nadelen met u om zo een juiste keuze voor de bestrating te maken.


Verlichting

Verlichting is iets wat vaak vergeten wordt in de tuin. Het is overbodig om een complete serie tuinlantaarns in de tuin te plaatsen, maar een mooie designlamp op een centrale plek zorgt voor een mooi beeld in de avonduren. Het aanlichten van een grote boom of struik kan ook een zeer verrassend effect hebben.


Hout

Er is geen natuurlijker materiaal voor de tuin als hout. Vlonders, pergola's, trappen, plantenbakken, vijvers, schuttingen, etc. Van der Hulst kan u een goed advies geven over de keuze van hout in uw tuin. Wij leveren overigens alleen hout met een FSC keurmerk.


Buiten Leven

De zomers worden warmer en de winters zachter. Er is dus steeds meer de mogelijkheid om gebruik te maken van de tuin. Van der Hulst ziet de tuin dan ook niet als een verlengde van de woonkamer, maar als een kamer apart. In ons hectische en drukke bestaan is de tuin er dan ook vooral om tot rust te komen. Er zijn legio nieuwe trends op tuingebied. Een buitenkeuken, een jacuzzi in uw tuin. Van der Hulst helpt u graag aan informatie over deze nieuwe trends.