Onze diensten

Tuinaanleg

Wie doen wij

Na goedkeuring van de offerte gaan onze hoveniers aan de slag met het aanleggen van uw tuin. Een jong team met enthousiaste vaklui en onderaannemers doen er alles aan om u alle zorgen uit handen te nemen. We hebben ruime ervaring met de aanleg van buitenruimtes en verzorgen ook de communicatie met onderaannemers voor u. Of dit nu een timmerman, loodgieter of zwembadbouwer is, allen werken onder onze verantwoordelijkheid en hebben hetzelfde doel: Kwalitatief perfecte tuinen maken tegen de vooraf overeengekomen prijs.

Het tuinontwerp wordt uitgebreid besproken met de hoveniers zodat er geen onduidelijkheden zijn. Tijdens de tuinaanleg wordt er goed gecommuniceerd met u als opdrachtgever en met de ontwerper van de tuin om ervoor te zorgen dat alles volgens plan verloopt. De kleinschaligheid en persoonlijke aanpak van Hoveniersbedrijf Van Der Hulst speelt hierbij in ieders voordeel. Voor de aanleg wordt u op de hoogte gebracht van de startdatum en van de geplande opleverdatum.

Wat kost een nieuwe tuin?

Dit is een veel gestelde vraag. Uitgaande van een gemiddelde tuin kun je zeggen dat een tuin ongeveer tussen € 100,00 en € 200,00 per vierkante meter kost. Dit bedrag is inclusief materiaal, plantmateriaal en een gediplomeerde hovenier. Voor hele kleine en grotere tuinen gelden andere tarieven.

 

De hierboven genoemde bedragen zijn gebaseerd op ervaring en projecten in de afgelopen 12 jaar. Een groot terras van betontegels of een gazon zijn goedkoper als een zwemvijver of een overkapping.