Over ons

Wie zijn wij

Over Van der Hulst Hoveniers

Voordat u een keuze maakt voor uw tuinontwerper of hovenier wilt u weten wat voor vlees u in de kuip haalt. Dat kunnen we ons goed voorstellen. Maak op deze pagina in het kort kennis met Van der Hulst Hoveniers.

Van der Hulst Hoveniers is een ervaren en dynamisch bedrijf wat in 2005 is opgericht door Jeroen van der Hulst. Een ding staat bij ons altijd centraal, en dat bent u als klant. Met een vast team van gedreven professionals maken we prachtige tuinen en verassende tuinontwerpen. Ook het laten onderhouden van uw tuin behoord tot een van de bezigheden welke we met veel plezier voor u uitvoeren.

kennismaking-van-der-hulst-hoveniers-geldrop

Enthousiaste en gedreven groenprofessionals

Eigenaar en oprichter Jeroen van der Hulst is de drijvende kracht achter Van der Hulst Hoveniers. Jeroen is een jonge en gedreven professional op het gebied van buitenruimtes en beplanting:

"Goed luisteren naar u als klant maar ook zeker een eigenwijze blik en buiten de lijntjes denken zijn mijn sterke eigenschappen. Ik weet precies wie voor welk project geschikt is en welke ontwerper het beste bij uw tuinstijl past. De natuur en architectuur inspireren mij enorm en zijn altijd de basis voor een passend tuinontwerp. Ik volg graag mijn eigen denkwijze maar kijk ook zeker goed om me heen. Veel contact en bezoeken aan kwekerijen maken dat ik weet welke boom of struik uw tuin het best past. Regelmatig bezoek ik beurzen en tentoonstellingen in binnen en buitenland om de laatste ontwikkelingen op de voet te volgen".

Een tuin moet tijdloos zijn, het is immers een investering voor meerdere jaren. Een goede balans tussen groen en steen, waterhuishouding en verschillende niveau’s. Strakke lijnen, duidelijke structuren gecombineerd met een weelderige beplanting. Of juist andersom; glooiende vormen en een rustige beplanting. Een tuin moet u passen als een goede jas.

Wat maakt ons uniek

Liefde voor het vak

De natuur en architectuur inspireert ons enorm en zijn altijd de basis voor een passend tuinontwerp.

Duidelijke communicatie

Door de kleinschaligheid en onze persoonlijke aanpak zijn er korte lijnen die zorgen voor een duidelijke communicatie.

Duurzaam ondernemen

Een duurzame tuin heeft een groene toegevoegde waarde en draagt op diverse manieren bij aan Duurzaam ondernemen.

Uw mening telt

Eén ding staat bij ons altijd centraal, en dat bent u als klant. Wij luisteren, denken mee buiten de lijntjes, maar hebben ook een eigenwijze blik.

Ontzorgend karakter

Ons doel is door het toepassen van vakkundig onderhoud dat uw tuin zich naar een hoger niveau ontwikkelt.

Langdurige samenwerking

Sinds 2005 is er een langdurige samenwerking met onze trouwe klantenkring. De basis van ons bestaan, waar wij trots op zijn.